Lidmaatschap van de EHBO Vereniging "de Verbondenheid"

Lid worden

Het lidmaatschap van de EHBO-vereniging “de Verbondenheid” staat open voor een ieder die de leeftijd van zestien jaar heeft bereikt en in het bezit is van een geldig Eenheidsdiploma voor Eerste Hulp Bij Ongelukken.

Het bestuur houdt een register bij waarin de namen en adressen van alle leden zijn opgenomen.

Het lidmaatschap is persoonlijk en daarom niet vatbaar voor overdracht of overgang.

U bent zelf verantwoordelijk voor het geldig houden van uw EHBO diploma. U kunt hiervoor nooit het bestuur verantwoordelijk stellen.

Contributie moet betaald zijn binnen een maand na ontvangst van de acceptgiro.

Einde van het lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december van ieder jaar.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar en wel vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar.
Opzeggen na 1 oktober ontslaat u niet van de plicht tot het betalen van de contributie van het lopende jaar.

Aanmelden lidmaatschap

Voor het aanmelden voor het lidmaatschap kunt u  hier  het aanmeldingsformulier lidmaatschap downloaden en opsturen naar het op het aanmeldingsformulier vermelde adres.