EHBO Vereniging "De Verbondenheid"
Opgericht 17 november 1939
Aangesloten bij de Nationale Bond voor EHBO

Secretariaat:
Wilgenlaan 7
1722 ZV Zuid-Scharwoude
Email: secretarisAtSign.JPGehbo-langedijkDot.JPGnl

Wij zijn een EHBO-vereniging uit Langedijk die bestaat uit circa 40 EHBO-leden. In het "winterseizoen" komen wij op donderdagen ongeveer 6 keer bij elkaar in een schoolgebouw in Noord-Scharwoude en sluiten het seizoen af met een jaarvergadering.

Dit zijn gezellige en leerzame avonden waarbij wij les krijgen van onze EHBO-Kader instructrice Monique.

Ook wordt er tijdens de oefenavonden regelmatig samengewerkt met diverse LOTUS-mensen.

Cursussen

Elk oneven jaartal geven wij een EHBO-Basiscursus waar u of jij zich voor kunt opgeven.

Ook worden er elk jaar boeiende herhalingslessen gegeven welke absoluut noodzakelijk zijn om kennis en vaardigheden op peil te houden!

U of jij bent van harte welkom om bij ons een cursus te komen volgen!

Voor verdere informatie over de cursus kunt u/jij hier klikken.

Lid worden

U of jij bent van harte welkom bij onze vereniging. Wilt u/jij eerste een keer komen kijken op een van onze (donderdag) oefen avonden dan kan dat. Neem dan, middels een e-mail, eerst even contact via secretarisAtSign.JPGehbo-langedijkDot.JPGnl

Voor contact met onze vereniging kunt u hier klikken.