EHBO Vereniging "de Verbondenheid"
Opgericht 17 november 1939
Aangesloten bij de Nationale Bond voor EHBO

Secretariaat:
Wilgenlaan 7
1722 ZV Zuid-Scharwoude
Email: secretarisAtSign.JPGehbo-langedijkDot.JPGnl

Wij zijn een EHBO-vereniging uit Langedijk die bestaat uit circa 40 EHBO-leden. In het "winterseizoen" komen wij op donderdagen ongeveer 6 keer bij elkaar in een schoolgebouw in Noord-Scharwoude en sluiten het seizoen af met een jaarvergadering.

Dit zijn gezellige en leerzame avonden waarbij wij les krijgen van onze EHBO-Kader instructrice Dineke.

Ook wordt er tijdens de oefenavonden regelmatig samengewerkt met diverse LOTUS-mensen.

Cursussen

Elk oneven jaartal geven wij een EHBO-Basiscursus waar u of jij zich voor kunt opgeven.

Ook worden er elk jaar boeiende herhalinglessen gegeven welke absoluut noodzakelijk zijn om kennis en vaardigheden op peil te houden!

U of jij bent van harte welkom om bij ons een cursus te komen volgen!

Voor verdere informatie over de cursus kunt u/jij  hier klikken.

Lid worden

Informatie over het lidmaatschap van onze vereniging kunt u hier vinden. U of jij bent van harte welkom bij onze vereniging! Wilt u/jij eerst een keer een oefenavond bij ons meemaken dan kan dat ook, in de agenda staan de oefenavonden vermeld en kunt u/jij kijken welke avond het beste uitkomt.
Als u/jij dit een keer wilt doen, dan graag wel even een berichtje via het contactformulier !

Verenigingsblad

De vereniging heeft een eigen verenigingsblad genaamd "de Hechting"

Copy voor dit blad kunt u sturen aan:  hecht.ingAtSign.JPGhotmailDot.JPGcom

Voor contact met onze vereniging kunt u hier klikken.